ArtiCiré; stukadoor van betonstuc in Zaltbommel

Bent u op zoek naar een stukadoor in Zaltbommel die u kan helpen bij het aanbrengen van betonstuc in uw woning? ArtiCiré is u graag van dienst. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis en kunnen uw woning voorzien van de populaire betonlook. Of u nu uw badkamer wilt vernieuwen, uw meubels wilt laten voorzien van betonstuc of een waterdichte spatwand wilt in uw keuken; u bent bij ons aan het juiste adres.

Betonlook specialist in Zaltbommel

De betonlook is de laatste jaren enorm populair geworden. Het geeft uw woning een stoere en industriële uitstraling. Er zijn verschillende manieren waarop u de betonlook in uw huis kunt realiseren. De meest bekende zijn betonlook verf en betonstuc.

Veel mensen kiezen voor betonlook verf; het is de meest toegankelijke optie om snel en goedkoop een betonlook in uw woning te creëren. Betonlook verf is verkrijgbaar in verschillende tinten en niet moeilijk om aan te brengen. In principe kunt u betonlook verf op alle ondergronden aanbrengen. Een nadeel van betonlook verf is echter dat u eigenlijk direct ziet dat uw wand of meubel niet van echt beton is. Uw muur zal er met betonlook verf een beetje uitzien als beton, omdat het een ruwe en matte look weergeeft, maar het is het net niet.

De voordelen van betonstuc

Met betonstuc bent u in staat om een échte betonlook te creëren in uw woning. Hierbij heeft u echter wel de hulp nodig van een ervaren stukadoor. ArtiCiré is werkzaam in de regio’s Zaltbommel, Waardenburg, Den Bosch, Waalwijk, Oss, Tiel, Nijmegen en Tilburg en heeft zich gespecialiseerd in het werken met betonstuc.

Met betonstuc kunt u uw wanden, vloeren en meubels een stoere betonlook uitstraling geven. Omdat betonstuc waterdichte eigenschappen heeft, is het een perfecte optie voor keukens en badkamers. Het wordt gemaakt van een mengsel van cement, fijne betondeeltjes en hars. Bij vermenging en uitdroging wordt betonstuc erg hard en kan dus in dunne lagen aangebracht worden op vloeren, wanden, wastafels en andere badkamermeubels. Betonstuc is met 2 a 3 millimeter al volledig waterdicht, doordat er een speciale coatinglaag wordt aangebracht.

Kan betonstuc op alle ondergronden worden aangebracht?

Het is mogelijk om betonstuc op bijna iedere ondergrond aan te brengen. Zelfs een ondergrond van kunststof, hout of gipsplaat hoeft geen probleem te zijn. Als de ondergrond stabiel genoeg is en voorzien wordt van een primer, dan kan de stucmortel zich in bijna alle gevallen goed hechten.

Het is niet eenvoudig om betonstuc zelf aan te brengen. Dus als u betonstuc in uw woning wilt, kunt u het beste een stukadoor in Zaltbommel inschakelen. Het is vrij specialistisch werk en er komt veel bij kijken. De verschillende lagen betonstuc drogen zeer snel waardoor u snel moet kunnen werken. Als de betonstuc eenmaal gedroogd is kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

ArtiCiré; uw stukadoor in Zaltbommel

ArtiCiré werkt uitsluitend met Cemcolori; een betonstuc dat uniek is op de betonstuc markt. Cemcolori is namelijk van zichzelf al 100% waterdicht. De unieke samenstelling van cement en een speciale soort hars zorgt hiervoor. Andere soorten betonstuc hebben een speciale afwerklaag nodig om het product waterdicht te maken. Cemcolori wordt ook afgewerkt met een speciale laag, maar deze dient alleen om het vuilafstotend te maken. Daarnaast is Cemcolori verkrijgbaar in maar liefst 23 standaard kleuren.

Wilt u uw badkamer voorzien van betonstuc meubelen? Wilt u een waterdichte spatwand in uw keuken, of misschien een aanrechtblad van betonstuc? Wilt u uw slaapkamer een industriële look geven en uw wanden voorzien van betonstuc? Wat u ook voor klus heeft; ArtiCiré is dé betonstuc stukadoor in Zaltbommel en helpt u graag!

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de vele voordelen van betonstuc in uw woning, of als u direct een offerte aan wilt vragen. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente