Wat is Cemcolori?

Beton is bezig met een enorme opmars in interieurs. Voorheen werd vooral in fabrieken of bedrijfsgebouwen gebruik gemaakt van beton vanwege zijn praktische eigenschappen. Enige jaren geleden werden er steeds meer van deze oude fabrieken omgevormd tot appartementen en bleef de betonnen vloer achter.

Het zorgde voor de opkomst van de industriële look. Sommige omarmden deze look onmiddellijk, velen hadden echter moeite met de kille uitstraling van beton en staal. Sinds een aantal jaren verandert dit beeld op beton, omdat blijkt dat beton veel meer mogelijkheden biedt dan gedacht. Zo blijkt dat beton niet alleen past bij strakke en moderne interieurs, maar ook heel goed bij een warme en landelijke look. 

Beton is gemaakt van cement, maar dit heeft een aantal nadelen wanneer het gebruikt wordt in uw interieur. Dat is de reden waarom er nieuwe producten op de markt komen. Hiermee wordt de betonlook gecreëerd, met betere wooneigenschappen dan echt beton. Een goed voorbeeld van zo’n product is Cemcolori.

Wat is Cemcolori?

Cemcolori is een beton cire waarmee de betonlook kan worden gecreëerd. Producten voor stucwerk worden normaal gesproken gemaakt van kalk of gips en gemengd met water. Cemcolori wordt gemaakt van cement en een speciaal ontwikkelde hars. Deze hars zorgt ervoor het product sterk is en bovendien flexibel en makkelijk in onderhoud. Dit product is dus geen verf dat u met een kwast kunt aanbrengen op de vloer of op wanden. Cemcolori moet aangebracht worden door middel van stukadoren.

Met Cemcolori kunt u een betonlook afwerking creëren die naadloos is, waterdicht en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Het kan aangebracht worden op een wand, op vloeren en meubels zoals een tafel of aanrechtblad. Het product is 100% waterdicht en geeft de robuuste uitstraling die u van beton verwacht.  

Cemcolori is een revolutionair product dat ervoor zorgt dat alle voordelen gehaald kunnen worden uit de betonlook. Het bezorgt uw interieur niet alleen een luxe uitstraling, u profiteert ook van alle voordelen van Cemcolori.

De vele voordelen van Cemcolori

Cemcolori betonstuc heeft enorm veel voordelen boven normaal beton of andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Waarschijnlijk het grootste voordeel is dat het product van nature volledig waterdicht is. Daarnaast wordt over het stucwerk een laklaag aangebracht die ervoor zorgt dat vuil geen kans krijgt. Daardoor is het niet alleen waterdicht, maar ook zeer eenvoudig te reinigen. Door het waterdichte vermogen krijgen schimmels geen kans meer in uw douche. Nooit meer lelijke voegen tussen de tegels! Met Cemicolori krijgt u een naadloos afgewerkte muur of vloer. Over de tegels gesproken, deze hoeft u niet te verwijderen of breken. Het product wordt er gewoon over aangebracht.

Een ander groot voordeel van Cemcolori is dat het in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Sommige mensen zijn nog terughoudend voor de betonlook vanwege de kille uitstraling. Wilt u wel de voordelen van beton cire, maar niet in het grijs? Dan kunt u kiezen voor een kleur naar uw wens. Cemicolori is in 23 standaardkleuren verkrijgbaar, maar er zijn nog veel meer kleuren mogelijk.  

Voor welke ruimtes is de betonlook geschikt?

De betonlook werd voorheen vooral gebruikt voor vloeren, maar er komen steeds meer variaties met beton. De trap, de keuken, de douche en het toilet; eigenlijk staat beton goed met alles.

Cemcolori voldoet aan alle moderne eisen op gebied van veiligheid en is daarom geschikt voor alle ruimtes. Het is gemaakt van natuurlijke materialen die bovendien milieuvriendelijk zijn. Cemcolori is uiterst duurzaam, daarom kan het heel goed gebruikt worden op vloeren door uw hele woning of bedrijf.

Omdat het volledig waterdicht is, wordt Cemcolori vaak gebruikt voor natte ruimtes zoals het toilet, de badkamer of de keuken. U zou er ook een buitenmuur mee kunnen bewerken. Het product is echter enorm veelzijdig. Wat dacht u van een trap met betonlook of een houten salontafel met een betonlook bovenblad? Cemcolori kan op bijna alle stabiele ondergronden worden aangebracht.

De betonlook laten aanbrengen door ArtiCiré

Cemcolori is een uniek product op basis van cement en aangevuld met een speciaal soort hars. Met dit product kunt u de betonlook aanbrengen in uw huis. Het is geschikt voor alle ruimtes in uw huis, zoals de vloer, trap, keuken en zelfs voor meubels. Vanwege het feit dat Cemcolori waterdicht is, kunt u het ook heel goed gebruiken voor de badkamer en toilet. U zou deze beton cire zelf kunnen aanbrengen, maar voor het mooiste resultaat dient u daarvoor wel ervaren te zijn met stukadoren.

Voor onervaren klussers is stukadoren erg lastig. Het zou zonde zijn wanneer u zo’n mooi product gebruikt, maar er geen goed resultaat uit weet te halen. Wilt u de betonlook in uw bedrijf of huis? Laat het dan uitbesteden aan een ervaren vakman. ArtiCiré heeft jarenlange ervaring met stukadoren. Tevens zijn wij gewend aan het product Cemcolori, wij werken er dagelijks mee en weten daarom het maximale te halen uit dit unieke product.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte? Neemt u dan gerust contact op met ons via mail of ons telefoonnummer.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente