Ervaren stukadoor Waardenburg

Werkt of woont u in Waardenburg of omgeving en zoekt u een goede stukadoor? Wij helpen u graag! ArtiCiré is een ervaren stukadoorsbedrijf en kan u helpen met het stucen van plafonds en muren in uw kantoorruimte of woning. Wij garanderen een prachtig eindresultaat; uw ruimte ziet er na het stucen weer uit als nieuw!

Ervaren stukadoorsbedrijf in Waardenburg

Heeft u een winkelpand of een woning die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u heel graag de betonlook in uw huis? Bent u bezig met de renovatie van uw badkamer en zou u wel graag een waterdichte spatwand van betonstuc willen hebben? Het maakt niet uit in welke situatie u zich bevindt, ArtiCiré helpt u graag met het stucwerk.

Onze stukadoors in Waardenburg zijn snel en vakkundig. Uw woning of kantoor kan binnen een week al een hele nieuwe look hebben. Of het nu gaat om de badkamer, de woonkamer of de keuken, ArtiCiré staat voor u klaar.

ArtiCiré is gespecialiseerd in het werken met betonstuc. Met betonstuc kunt u vloeren, wanden en meubels een betonlook geven. U zou betonstuc kunnen zien als een pleistermateriaal dat zeer hoogwaardig is. Het is waterdicht, waardoor het veel wordt toegepast in vochtige ruimtes, als de badkamer en de keuken. Misschien bent u benieuwd wat een stukadoor allemaal voor werkzaamheden uitvoert.

Betonstuc in de keuken

Wilt u graag in uw huidige woning in Waardenburg blijven wonen, maar is de keuken niet meer helemaal naar tevredenheid? Onze stukadoors in Waardenburg zijn u graag van dienst. Het maakt niet uit of u uw keuken wilt verbouwen of een geheel nieuwe keuken wilt plaatsen; als u kiest voor een mooi stucwerk van betonstuc, dan ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Bij het verbouwen van de keuken is de kans groot dat er een muur doorbroken moet worden, of dat er leidingen verlegd moeten worden. Dan is het belangrijk dat de wanden weer netjes worden afgewerkt met stucwerk.

Wist u dat betonstuc de laatste jaren enorm populair is geworden? Het is gemakkelijk schoon te houden, wat natuurlijk ideaal is in de keuken. Dit komt omdat bestonstuc naadloos wordt aangebracht en daarnaast waterdicht en vuilafstotend is. Bij ArtiCiré werken we met betonstuc van Cemcolori; het beste product op de markt als u het ons vraagt!

Badkamer laten stucen in Waardenburg

Bent u zat van uw huidige badkamer en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? ArtiCiré helpt u graag met het stucen van de vloeren en wanden, zodat uw badkamer er weer als nieuw uitziet. Hygiëne is enorm belangrijk in de badkamer, daarom werken wij met beton ciré van Cemcolori. Dit product is van zichzelf 100% waterdicht. Andere betonstuc soorten hebben een speciale coatinglaag nodig om het product waterdicht te maken. Daarnaast is Cemcolori verkrijgbaar in 23 verschillende kleuren, in tegenstelling tot de standaard grijstinten van betonstuc.

Voorheen werd in de badkamer over het algemeen gekozen voor het betegelen van de wanden en de vloer. Tegenwoordig wordt er veel meet gebruik gemaakt van stucwerk. Niet alleen geeft het uw badkamer een rustgevende uitstraling, het is ook nog eens super hygiënisch. Bij tegels heeft u vaak last van vuil en schimmels tussen de voegen. Dat is met betonstuc verleden tijd. Ook kan er een uniek patroon worden gecreëerd met stucwerk.

Buiten stucwerk in Waardenburg

ArtiCiré verzorgt niet alleen het stucwerk in uw badkamer of keuken, maar kan u ook helpen met stucwerk aan de buitenkant van uw huis. Bent u in het bezit van een mooie tuin of balkon in Waardenburg? Ook buitenshuis kunnen wij u helpen om een fijne plek te creëren. Wat dacht u van het afwerken van uw buitengevel? Of het stucen van het plafond van uw overkapping of veranda?

In de buitenlucht worden muren en plafonds blootgesteld aan de natuur en daardoor sneller vies. Stucwerk dat buiten wordt gebruikt moet daarom bestand zijn tegen kou en vocht. Het stucwerk dient waterbestendig, sterk en mooi te zijn; dit alles kan bereikt worden met Cemcolori. ArtiCiré zorgt ervoor dat de ruimte om uw huis er weer keurig uitziet en daarnaast ook nog eens bestand is tegen regen en storm.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze stukadoors in Waardenburg geven u graag advies over het toepassen van betonstuc in uw woning. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van ons contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. Wilt u direct een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van de offertepagina.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente