Geef uw keuken en keukenwand een moderne betonlook

De betonlook is momenteel erg populair, we zien het veel terug in Nederlandse huizen. Beton werd voorheen vooral gebruikt voor industrieën en bedrijven, omdat het een strakke, rustgevende, maar vooral luxe uitstraling heeft. De laatste jaren is de look echter omarmd door binnenhuisstylisten en architecten.

We zien de betonlook nu overal in huis terug; op de vloer van de woonkamer, in de keuken, tot de badkamer aan toe. De betonlook creëren in uw huis zou u zelf kunnen doen, als u handig bent, maar u zou het ook kunnen uitbesteden. Zo zal bijvoorbeeld uw keuken een prachtige metamorfose ondergaan, wanneer u deze laat voorzien van een betonlook.

Waarom is de betonlook zo populair?

Alles is onderhevig aan verandering, ook de smaak van mensen en daarmee wat modern is. Op dit moment is het heel hip om gebruik te maken van de betonlook in het interieur. Eén van de redenen hiervoor is dat deze look zeer veelzijdig is. Beton combineert zich namelijk erg goed met meerdere materialen en trends.

Zo is de combinatie beton en hout erg populair. Het straalt luxe, strak en modern uit, maar tegelijkertijd zorgt de combinatie ook voor warmte en huiselijkheid. Er zijn bovendien verschillende mogelijkheden in de kleuren die u gebruikt voor beton en hout. De betonlook, en de houtsoorten, bestaan in verschillende tinten, van licht naar donker. Dit geeft u de mogelijkheid om precies de sfeer te creëren die u voor ogen staat; modern, bohemien, klassiek of industrieel.

De stoere uitstraling is een andere reden waarom de betonlook zo populair is. Het wordt daarom ook veel gekozen door mannen. Dankzij de veelzijdigheid en de vele artikelen in woontijdschriften schrikken vrouwen gelukkig niet meer terug voor de betonlook.
Het materiaal waar gebruik van gemaakt wordt om de betonlook te creëren is een soort betonstuc en zorgt voor de bewoner voor nog meer voordelen. Het is namelijk zeer onderhoudsvrij, duurzaam en bovendien geheel waterdicht. Dit is de reden waarom veel gebruik gemaakt wordt van betonstuc in de badkamer, maar ook in de keuken.

De betonlook in de keuken en op de keukenwand

De keuken is waarschijnlijk één van de beste plekken in het huis om gebruik te maken van de betonlook. De stoere maar cleane uitstraling van beton komt erg goed tot zijn recht in de keuken. Bovendien kunt u hier maximaal gebruik maken van zijn voordelen; het is eenvoudig schoon te maken, blijft erg lang goed en is geheel waterdicht.

De vloer, het aanrechtblad en de achterwand zijn populaire delen van de keuken die vaak voorzien worden van de betonlook. Als we denken aan een keukeninrichting dan zullen veel mensen zich afvragen wat voor tegels ze op de muur willen. Maar u zou ook natuurlijk ook betonstuc op de muren kunnen laten aanbrengen. Het zorgt ervoor dat u een ondergrond heeft die naadloos is, waterdicht en daardoor erg onderhoudsvriendelijk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van de voegen tussen de tegels. Een doekje over de wand is alles wat nodig is, dat geldt ook voor het aanrechtblad. Een aanrechtblad van beton is bepalend voor het interieur van uw keuken; het staat stoer, luxe, modern en warm tegelijk. 

Een ander voordeel is dat betonstuc helemaal niet saai hoeft te zijn. Sommige mensen zijn bang voor de cleane en koude look van beton, maar betonstuc is in veel verschillende kleurtinten verkrijgbaar. U kunt het hierdoor zeer goed combineren met de kleuren van uw keuken of de rest van uw interieur.

Wilt u de betonlook in uw interieur? Betonstuc is een ideaal product om toe te passen in uw woonkamer, toilet, badkamer en keuken.

Laat uw keuken een betonlook geven door ArtiCiré

Is uw keuken toe aan vervanging of aan een renovatie? Trends voor de keuken veranderen vrijwel ieder jaar. Soms is het lastig om inspiratie te vinden en te weten welke stijl bij u past. Wat voor materialen wilt u in de keuken? Welke kleuren vindt u mooi en passen er bij de rest van het interieur? Maakt u gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van de betonlook. Deze look past werkelijk in ieder interieur vanwege zijn praktische voordelen.

De betonlook kunt u in uw keuken laten aanbrengen op de vloer, bepaalde meubels, zoals het aanrecht, en op een achterwand. Dit kunt u natuurlijk zelf doen als u enigszins handig bent in stukadoren. Voor de meeste mensen zal het nog best lastig kunnen zijn om een mooi resultaat te halen. Laat het aanbrengen van betonstuc daarom uitbesteden aan een specialistisch bedrijf als ArtiCiré.

ArtiCiré werkt vanuit Waardenburg. Wij verzorgen interieurs in de gehele regio. Met gebruik van betonstuc en middels onze kennis en kunde geven wij uw oude keuken weer een moderne look. Wilt u uw keuken laten voorzien van een betonlook? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via telefoon, mail of ons via contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente