Creëer een prachtige badkamer met betonlook

De betonlook is enorm populair geworden en dat is geheel terecht. Het is namelijk een materiaal dat heel veel voordelen biedt. Beton past eigenlijk overal, niet alleen in kantoren, maar ook in elke kamer van uw woning. Het is een materiaal dat zeer geschikt is om te combineren met andere materiaalsoorten zoals hout, metaal en kunststof. Tevens past de betonlook in veel verschillende soorten interieurs. Of u nu houdt van industrieel, modern of landelijk; beton past zich enorm goed aan allerlei stijlen aan.

Een andere reden waarom er door mensen vaak gekozen wordt voor beton is om praktische redenen. Daarom zien we de betonlook steeds meer terug in badkamers.

Waarom de betonlook heel goed in uw badkamer past

De betonlook is uitermate geschikt voor uw badkamer. Juist in de badkamer kan gebruikt gemaakt worden van het sterke karakter van de look. Beton combineert namelijk erg goed met de neutrale kleuren die in de meeste badkamers terugkomen. Denkt u bijvoorbeeld aan een mooie douchewand van glas, een witte wasbak, details van chroom en een mooie betonnen muur. Deze combinatie, die zorgt voor een industriële sfeer, is erg populair. Deze sfeer kunt u nog versterken door de kleur zwart te gebruiken, bijvoorbeeld voor de kranen, het badkamermeubel of de radiator.

Kiest u liever voor een warme en landelijke sfeer in uw badkamer? Dat kunt u doen door in uw badkamer betonlook te combineren met hout. Een houten badkamermeubel, wasbak of handendoekenrek zorgt onmiddellijk voor sfeer. Hang een aantal handdoeken van mooie stof in zachte kleuren over het rek en uw badkamer heeft warmte en sfeer.

De voordelen van de betonlook voor uw badkamer

De betonlook wordt gemaakt met een speciaal materiaal met de naam beton cire. Dit is geen verf of cement, maar een soort betonstuc. Een heel goed product is betonstuc van het merk Cemcolori. Dit product is gemaakt van cement en een speciaal ontwikkeld hars. Het grootste voordeel van Cemcolori is dat het volledig waterdicht is; dit is niet bij alle betonstucmiddelen het geval. Daardoor is Cemcolori uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals een toilet, keuken of badkamer.

Een ander voordeel van de betonlook van Cemcolori is dat het enorm gebruiksvriendelijk is. Het schoonmaken van de douche wordt een kinderspel. De badkamer heeft voortaan een mooie gladde ondergrond die eenvoudig af te nemen is. Bovendien heeft u geen voegen meer tussen de tegels waar zich schimmels kunnen vormen. Door de gehele badkamer te voorzien van betonlook creëert u een ruimte die niet alleen zeer praktisch is, maar ook zeer sfeervol.

Sommige mensen zijn terughoudend vanwege het kille uiterlijk van beton, maar met gebruik van de juiste accessoires en stoffen kunt u een zeer warme en sfeervolle badkamer krijgen met betonlook. Stucwerk zorgt voor rust en een mooi geheel. Bent u daarvan onder de indruk, maar houdt u niet van de grijze kleuren van beton? Cemcolori is ook in veel andere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een badkamer creëren die geheel naar uw eigen smaak is, met alle voordelen van betonstuc.

Als laatste willen we u wijzen op het feit dat Cemcolori over de huidige tegels van uw badkamer kan worden gelegd en over elke stabiele ondergrond. U hoeft dus geen tegels te breken en te verwijderen voordat u de betonlook gaat aanbrengen of aan laat brengen.

Laat de betonlook in uw badkamer aanbrengen door ArtiCiré

Wilt u graag een badkamer met de betonlook? U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Het kan echter best moeilijk zijn om de betonlook aan te brengen op de oude tegels van uw badkamer. Cemicolor is een soort betonstuc en stukadoren is een vak op zich. Wanneer u hier niet ervaren mee bent, dan zult u helaas nooit een goed afgewerkte badkamer krijgen. Besteedt daarom het stucen van betonlook in uw badkamer uit aan ArtiCiré.

ArtiCiré heeft veel ervaring met stukadoren en met het product Cemcolori. Wij werken graag met dit product vanwege zijn grote voordelen, mogelijkheden en gebruiksgemak. Met onze kennis en kunde vormen wij uw oude douche om in een prachtig sfeervolle badkamer met betonlook. 

Heeft u vragen over het product, onze diensten of wilt u andere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of ons mailadres.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente