Betonlook stucwerk in Tilburg

Voor een betonlook maken wij gebruik van het merk Cemcolori. Alle producten van dit merk zijn van absolute topkwaliteit. Cemcolori is de enige betonstuc die van zichzelf 100% waterdicht is. Andere soorten betonstuc worden waterdicht gemaakt met een speciale coating.

Betonlook stucwerk kan toegepast worden op plafonds, wanden, vloeren en meubels en kan ingezet worden als u een ruimte in uw huis wilt renoveren, zoals bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. Betonstuc kan zelfs over bestaande tegelwanden aangebracht worden, mits de voorbewerking correct is uitgevoerd. Zo dient gecontroleerd te worden of alle tegels nog vast zitten; dit kunt u controleren door een simpele kloptest. Ook moet de ondergrond voorzien worden van een primer, zodat de betonstuc goed hecht.

Betonstuc uitgevoerd door vakmensen in Tilburg

Wilt u een betonlook laten aanbrengen in uw woning? Dan zou u ervoor kunnen kiezen om dit zelf te doen. Wilt u een goed resultaat, dan is het wel belangrijk dat u ervaring heeft met stukadoren. Heeft u dit namelijk niet, dan is de kans groot dat het resultaat niet is wat u ervan verwacht. Stukadoren is een ambacht en zeer specialistisch werk. Onze stukadoors in Tilburg hebben jarenlang ervaring met stukadoren en kunnen snel en nauwkeurig werken. We zijn een erkend stukadoorsbedrijf en onze stukadoors volgen regelmatig vakspecialistische opleidingen.

Betonlook stucwerk kan bijna in alle kleuren toegepast worden. Cemcolori heeft 23 standaardkleuren, maar daarnaast ook nog een aantal trendkleuren waar u uit kunt kiezen. Stucwerk van betonstuc is kras-, schrob-, en slagvast en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is één van de grote voordelen van betonstuc dat het geen naden en voegen heeft; het wordt aangebracht met een egale en strakke afwerking. Een betonstuc wand of vloer laat geen ruimte voor schimmelvorming of een vieze aanslag. En wist u dat u betonstuc heel gemakkelijk schoon kunt houden met een sopje en een zachte doek of spons? Maak hierbij wel gebruik van een schoonmaakmiddel dat PH neutraal is.

Het reinigen van uw betonlook vloer of wand

Als u een betonstuc vloer of wand laat aanbrengen door één van onze stukadoors in Nijmegen, dan wilt u natuurlijk wel dat het betonstuc net zo mooi blijft als in het begin. We geven u daarom een aantal tips voor het schoonmaken en onderhouden van uw betonstuc vloer of wand. 

Onderhoud van uw betonstuc vloer

Echt schoonmaken is niet nodig als u uw vloer goed onderhoud op een dagelijkse basis. Om ervoor te zorgen dan uw vloer zo mooi mogelijk blijft, dan zorgt u er allereerst voor dat er zo min mogelijk vuil binnenkomt. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om schoonloopmatten en droogloopmatten neer te leggen bij alle ingangen van uw woning. Of u stelt de regel in dat iedereen zijn schoenen uittrekt bij binnenkomst. Zo houdt u al een groot gedeelte van het vuil tegen.

Daarnaast is het belangrijk dat u regelmatig uw vloer veegt of stofzuigt. Wanneer er te lang vuil blijft liggen op uw betonstuc vloer, dan kan dit op termijn zorgen voor beschadigingen. Eén of twee keer per week stofzuigen is voldoende. Als u het daarnaast nog één keer per week dweilt, dan bent u ervan verzekerd dat uw vloer lange tijd mooi blijft. Voor het dweilen kunt u gebruik maken van een microvezel dweil en een sopje. Maak gebruik van groene zeep of een schoonmaakmiddel dat PH neutraal is. Aggressieve schoonmaakmiddelen kunnen zorgen voor beschadiging van de toplaag.

Onderhoud van uw betonstuc wand

Een betonstuc wand wordt op een iets andere manier schoongemaakt. Wilt u de betonstuc wand zo lang mogelijk mooi houden? Neem de wand dan één keer per week af met een vochtige doek. Heeft u een waterdichte spatwand in de badkamer van betonstuc? Dan is het dagelijks droogtrekken met een trekker voldoende.

Betonstuc laten aanbrengen in Nijmegen

Wil u uw stucwerk laten verzorgen door een ervaren stukadoor in Nijmegen? Kies dan voor Slubouw. U kunt bij ons terecht voor allerhande betonstuc stucwerk. Wilt u hier meer over weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente