Stukadoor van betonstuc in Tiel

Tiel, een prachtig historisch stadje tussen de rivieren. Een stadje met verschillende woningen zoals u in vele Nederlandse steden terug kunt vinden; oude panden in het centrum en moderne nieuwbouw in de buitenwijken. Een stad dus waar verschillende interieurstijlen goed toegepast kunnen worden. Een stukadoor in Tiel moet daarom heel veelzijdig zijn en meerdere stijlen toe kunnen passen.

ArtiCiré is een stukadoorsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van betonstuc. Hiermee kan de betonlook worden gerealiseerd op vloeren en wanden, binnen- en buitenshuis. De betonlook is de laatste jaren enorm in opkomst, niet alleen vanwege de prachtige look die het geeft, maar ook vanwege de grote praktische voordelen. Zoekt u een stukadoor van betonstuc in de omgeving van Tiel, dat bent u bij ArtiCiré aan het juiste adres. Wij brengen betonstuc aan in woningen, maar ook in bedrijven en in verschillende stijlen. Dus of u nu in een historisch pand woont, of in een modern pand werkt, wij zullen voor het gewenste resultaat zorgen.

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een verzamelnaam voor producten waarmee de betonlook wordt gerealiseerd. Dit zijn allen producten op basis van cement. Dit wordt vermengd met betondeeltjes en hars.  Een andere overeenkomst is dat ze zorgen voor een waterdichte afwerking. Daarmee is betonstuc een hoogwaardig product en duurzamer dan regulier pleisterwerk.
Vanwege de waterdichtheid van betonstuc kan het ook heel goed toegepast worden in natte ruimtes of ruimtes waarbij hygiëne belangrijk is. Dus wilt u een nieuwe badkamer, toilet of achterwand in de keuken, dan is betonstuc een heel goed alternatief voor tegels. Het product wordt bij vermenging snel hard en moet daarom snel worden aangebracht door een ervaren stukadoor. Deze brengt de betonstuc aan in meerdere dunne lagen. Slubouw werkt met Cemcolori betonstuc. Deze heeft het voordeel dat het van nature waterdicht is. Er is slechts 1 mm Cemcolori nodig voor een waterdichte afwerking. Wij werken tevens graag met Cemcolori vanwege de vele mogelijkheden wat kleur betreft, dit product is namelijk in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar.

Woont u in de omgeving van Tiel en wilt u stucwerk, maar niet in de grijze betonlook kleuren? Kom dan naar ArtiCiré, wij werken uitsluitend met Cemcolori betonstuc.

Waar kan de betonlook aangebracht worden?

De betonlook kan in principe op alle stabiele en vlakke ondergronden worden aangebracht. Een voorwaarde is dat alles nog goed vast zit, zoals de tegels in de badkamer. Tevens moet er in de meeste gevallen een primer aangebracht worden om te zorgen dat de betonstuc goed hecht. Geschikte ruimtes en ondergronden waar de betonlook aangebracht kan worden zijn:

  • Vloeren;
  • Wanden;
  • Plafond;
  • Badkamer;
  • Toilet;
  • Meubels;
  • Keuken;
  • Trappen.

Heeft u een bedrijf in Tiel en wilt u een mooie nieuwe vloer in uw showroom? Neem dan nu contact op met ArtiCiré. Wij kunnen voor u een prachtige vloer aanleggen met de uitstraling die u verlangt.

Prijzen betonstuc Tiel

De prijzen voor betonstuc in Tiel hangen af van de specifieke ondergronden die u wilt laten stukadoren. Een badkamer zal wat duurder zijn dan andere oppervlaktes, omdat hier vaak wat meer werk nodig is. Soms is het nodig om tegels te verwijderen en bewapening aan te brengen over eventuele scheuren. Bovendien is het van groot belang dat alles goed afgewerkt wordt om de waterdichtheid te garanderen.

Woont u in Tiel en wilt u een muur of achterwand laten stukadoren met betonstuc? Dan zal dit verhoudingsgewijs goedkoper zijn. De prijzen voor betonstuc in Tiel liggen gemiddeld tussen €60,- en €120,- per m².

Offerte voor betonstuc in Tiel

Zoekt u een stukadoor in Tiel die de betonlook bij u kan realiseren? Slubouw is een stukadoor die uitsluitend met betonstuc werkt. Hierdoor kunt u ons gerust een specialist in de regio noemen. Wij brengen betonstuc aan in bedrijven en woningen. Met Cemcolori kunnen we overal het gewenste resultaat neerzetten. Wilt u de stoere betonlook of juist een strakke en luxe uitstraling? Met de vakmanschap en kennis van Articiré wordt het gewenste resultaat behaald.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente