Stukadoor van betonstuc in Oss

De betonlook is enorm populair geworden de afgelopen jaren. De stoere look past heel goed in verschillende interieurs, zoals industrieel, modern en landelijk. Maar niet alleen de look zorgt voor de populariteit van de betonlook, ook het gebruiksgemak zorgt ervoor dat steeds meer mensen de betonlook in hun woning of bedrijf willen toepassen.

Woont of werkt u in Oss of omgeving? Wilt u ook genieten van de vele voordelen van de betonlook? Laat deze dan aanbrengen door ArtiCiré, een stukadoor die veel ervaring heeft met de betonlook en daarnaast enorm veel kennis heeft van het product.

Waar wordt de betonlook mee gecreëerd?

Door de populariteit van de betonlook worden er steeds meer producten op de markt gebracht waarmee de look van beton wordt geïmiteerd. Zo bestaat er onder andere betonlook verf, betonlook behang en betonlook laminaat. Deze benaderen de look, maar voor een realistisch uiterlijk van echt beton is cement nodig. Beton is echter een product dat moeilijk toepasbaar is in bestaande woningen, het is zwaar en moet gegoten worden. Sinds een aantal jaar bestaat er betonstuc, ook wel beton ciré genoemd.

Betonstuc is een product op basis van cement. In plaats van gegoten wordt het echter aangebracht door te stukadoren. Dit is best een lastig klusje vanwege het materiaal waarmee gewerkt wordt. Betonstuc hard namelijk heel snel uit en het moet in meerdere dunne lagen worden aangebracht. Woont u in Oss en wilt u de betonlook? Dan kunt u dit het beste uitbesteden om een goed resultaat te krijgen. Een ervaren stukadoor zoals ArtiCiré kan u daarbij helpen, zodat u kunt profiteren van de vele voordelen van betonstuc.

Wat zijn de voordelen van betonstuc?

Betonstuc is een hoogwaardig product waarmee de betonlook wordt gerealiseerd. Er bestaan verschillende soorten betonstuc zoals beton ciré, microbeton en Cemcolori. Deze hebben enkele onderlinge verschillen, maar de voordelen zijn overeenkomstig:

 • Waterdichte afwerking, daarom toepasbaar in natte ruimtes zoals de badkamer en toilet;
 • Verschillende toepassingen mogelijk, een ruwe en stoere look of een strakke en luxe uitstraling;
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
 • Toepasbaar op alle stabiele ondergronden;
 • Een naadloos resultaat;
 • Schimmelwerend werking.

Heeft u plannen om betonstuc in uw bedrijf of woning in Oss te laten aanbrengen? Het betonstuc merk Cemcolori zou dan een heel goede keus voor u kunnen zijn. Deze heeft namelijk nog enkele voordelen boven de andere merken. Cemcolori is namelijk van nature 100% waterdicht. Bij de meeste andere merken is een aflak laag nodig om de waterdichtheid te verkrijgen. Dit heeft het nadeel dat deze laag kan slijten en daardoor kunnen problemen ontstaan met vocht en schimmels.

Bij Cemcolori wordt ook een aflak laag aangebracht, maar deze dient alleen om vuil en beschadigingen tegen te gaan. Cemcolori is daarnaast ook nog verkrijgbaar in 23 standaard kleuren en 9 trend kleuren. Zijn deze kleuren niet wat u zoekt? Dan maakt Cemcolori de RAL kleur op aanvraag voor u aan.

Inspiratie voor betonstuc

Vindt u de betonlook prachtig, maar weet u niet zo goed waar u het kunt toepassen in huis? Dan hebben wij een aantal ideeën voor u die u misschien de inspiratie geven waar u naar zocht. Betonstuc is een geweldig product dat op vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht. Combineer dit met de veelzijdigheid van de betonlook en u kunt het toepassen voor:

 • Een vloer van betonlook voor een stoere look in uw winkel;
 • Een achterwand in de keuken;
 • Een aanrechtblad met betonlook in een landelijke keuken;
 • Een badkamer met betonlook wanden, gecombineerd met natuurstenen tegelvloer;
 • Een salontafel met de betonlook;
 • Een trap met betonlook treden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De betonlook wordt steeds meer gezien in woningen en bedrijven. Even surfen op het internet kan voor nog meer inspiratie zorgen.

Offerte voor betonstuc in Oss

Heeft u een woning of bedrijf in Oss? Wilt u een betonstuc vloer, wand of misschien wel een badkamer met de betonlook? Dan bent u bij ArtiCiré aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Waardenburg en verzorgen de betonlook in kantoren, winkels en woningen in de gehele regio.

ArtiCiré heeft zich gespecialiseerd in het werken met betonstuc en zijn een gecertificeerd Cemcolori bedrijf. Dat betekent dat wij een hele goede kennis hebben van het product. Hierdoor kunnen wij u heel goed van dienst zijn, we kennen alle mogelijkheden van het product en kunnen u helpen om de juiste keus voor u te maken.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt het contactformulier ook gebruiken om een vrijblijvende offerte aan te vragen, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. 

Ook interessant om te lezen:

Sfeervol in wand en vloer afwerking

Kerkstraat 12
4181 AB Waardenburg
0418 - 65 11 80
info@articire.nl

© ArtiCiré

Delen

© Articiré   |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring   |   Realisatie: Novente