Beton ciré vloer

Beton ciré met 10 jaar garantie op écht vakwerk

Beton ciré vloer - stoel

Waarom beton ciré op uw vloer?

Beton ciré is een veelzijdig, naadloos materiaal dat een moderne en industriële look geeft aan uw vloer, muren, werkbladen en meer. Het bestaat uit cement, fijne aggregaten en een speciale hars dat flexibiliteit en waterdichtheid biedt. Deze unieke mix zorgt ervoor dat beton ciré dun kan worden aangebracht, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen. Het materiaal is bekend om zijn duurzaamheid, onderhoudsgemak en het vermogen om te integreren met verschillende esthetische stijlen. Van modern tot rustiek.

Omdat ArtiCiré de uitdaging zoekt in het maken van vloeren met een exclusieve uitstraling, willen wij u vragen om ons uit te dagen en mee te denken om uw droom waar te kunnen maken. Het gaat niet snel te ver. 

Beton ciré vloer - achtergrond
Beton ciré vloer - wat is het

Wat is beton ciré?

Beton ciré staat bekend als ‘gewreven beton’, wat de essentie goed weergeeft. Het onderscheidende kenmerk van beton ciré ligt in het vervaardigingsproces. Dit proces omvat het aanbrengen van meerdere lagen met variërende korrelgroottes. Dit zorgt voor een unieke textuur. Bovendien kan het schuurproces de uiterlijke kenmerken van het materiaal beïnvloeden. Hierdoor is het eindresultaat een samenspel van diverse technieken.

Er is een breed scala aan beton ciré varianten beschikbaar. Elk met eigen specifieke looks en kenmerken. Ons beton ciré onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en zijn hoge vermogen om scheuren te overbruggen.

Dankzij de flexibiliteit kunnen de overgangen van muren naar vloer naadloos worden uitgevoerd, zelfs bij het gebruik van verschillende kleuren. Dit elimineert de noodzaak voor kitvoegen op hoekpunten. Ook dit draagt bij aan de unieke waarde van ons product.

 

 

Projecten

Toegepast bij onze vele tevreden klanten

Beton ciré vloer - toiletruimte
Beton ciré vloer - doucheruimte
Beton ciré vloer - complete badkamer
Beton ciré vloer - badkamer wasbak
Beton ciré vloer - woonkamer
Beton ciré vloer - toiletruimte
Beton ciré vloer - doucheruimte
Beton ciré vloer - complete badkamer
Beton ciré vloer - badkamer wasbak
Beton ciré vloer - woonkamer

Beton ciré toegepast op uw vloer

Doordat er over bestaande ondergronden gewerkt kan worden, bespaart u onnodige breekwerkzaamheden, voorkomt u veel stof overlast en bespaart u onnodige kosten.  

Met beton ciré is het ook mogelijk om een magneetmuur te maken. Magneet plakt op de échte ijzerdeeltjes die zich in de beton ciré bevinden. Maar er zijn meer mogelijkheden dan direct op de muur. Zo kunnen we het ook toepassen op een houten plaat of meubel, of bijvoorbeeld op uw vensterbank.

Ook op het gebied van afwerkingen zijn de mogelijkheden oneindig.

Omdat wij van exclusiviteit erg enthousiast worden, kunt u gerust contact opnemen wanneer u een inspirerend en uitdagend idee heeft. Wij denken graag mee met uw plannen en laten u weten wat haalbaar is. Bij ArtiCiré maken we graag mooie dingen en willen we het optimale resultaat behalen. Bent u hiernaar op zoek? Dan komen wij graag met u in contact!

 

Onderhoud van beton ciré

Het beschermen en schoonmaken van beton ciré is erg belangrijk. Gebruik geen zeepachtige producten. Een goede PU-reiniger zal enkel goed reinigen. We hebben een speciaal schoonmaakmiddel wat afgestemd is op de lak die wordt gebruikt.  

Heeft u beton ciré in uw badkamer, maak dan de vloer regelmatig schoon om aanhechten van zeepresten en kalk te voorkomen. Wanneer u ‘hardwater’ heeft, is een waterontharder ook een goede oplossing. Ook hierin denken we graag met u mee. Wij hebben namelijk een goede samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf.

Beton ciré vloer - stoel
Beton ciré vloer - eetkamer
Beton ciré vloer - stoel
Beton ciré vloer - eetkamer
Beton ciré vloer - achtergrond
Beton ciré vloer - waarom

Kies ArtiCiré

Serieuze samenwerking

Wanneer u kiest voor ArtiCiré, kiest u voor een bedrijf dat u vanaf de eerste vraag tot de laatste handeling serieus neemt. Neem contact op en laat ons zo specifiek mogelijk weten wat uw ideeën zijn. Dan hebben we gelijk een duidelijk beeld van wat de vraag is, duidelijkheid maakt alles makkelijker.

De mogelijkheden zijn oneindig

Heeft u een speciale wens of een exclusief ontwerp dan laten wij ons graag uitdagen om dit voor u waar te maken. Juist omdat er zoveel mogelijk is, geven we graag gelijk duidelijkheid. Mocht uw wens iets zijn waar wij niet achter kunnen staan, gaan wij altijd met u in overleg.

Fijne samenwerkingspartners

Wij hebben een fijne samenwerking met een goed installatiebedrijf. Mochten er dus nog installaties gedaan dienen te worden, ontzorgen wij u hier ook in. Ook wanneer de voorzieningen in uw badkamer/kamer tijdelijk zijn, denken wij graag met u mee. Denk hierbij aan een tijdelijke douche of toilet.

Zo min mogelijk overlast

Wij begrijpen dat we werken in uw vertrouwde omgeving, er is niets zo vervelend dan veel overlast bij een verbouwing of renovatie. Wij doen er dan ook alles aan om de werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast. Denk bijvoorbeeld aan mogelijke stofbeperking en overlast bij schuren en egaliseren.

Prijsindicatie

Beton ciré vloer - 1 wand

Muur in uw woning

1 enkele muur

 • 20 m2
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief 9% btw
Vanaf
4000
Beton ciré muur - prijs totale woonkamer

Complete in woonomgeving

Vloer

 • 30 m2
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief 21% btw
Vanaf
5000
Beton ciré muur - prijs grond

Vloer op buitenterras

Vloer en muren

 • 30 m2 vloer en 25 m2 muur
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief stucwerk
Vanaf
Prijs op aanvraag
Beton ciré vloer - over ons

Over ArtiCiré

Een artistieke vloerafwerking vraagt om accuraat vakmanschap. ArtiCiré kenmerkt zich door perfectie in detail, vanuit een aantal kernwaarden:

 • Klantgericht
 • Gestructureerd
 • Afspraken nakomen

Voor een hoogwaardig en verfijnd resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Plan je gratis adviesgesprek nu in

Al meer dan 20 jaar creëren we unieke badkamers, vloeren en muren met klasse en allure. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren door echte vakmannen.

10 jaar garantie

Op écht vakmanschap

Met 20+ jaar ervaring

Enkel de meest hoogwaardige materialen

Vakkundige afwerking

Voor een 5-sterren uitstraling

Veel kleuren mogelijk

Zelfs in combinatie met metalen