Beton ciré muur

Beton ciré met 10 jaar garantie op écht vakwerk

Beton ciré muur - intro

Waarom beton ciré op uw muur?

Beton ciré is een veelzijdig, naadloos materiaal dat een moderne en industriële look geeft aan vloeren, muren, werkbladen en meer. Het bestaat uit microcement, fijne aggregaten, en een speciale hars dat flexibiliteit en waterdichtheid biedt. Deze unieke mix zorgt ervoor dat beton ciré dun kan worden aangebracht. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en zijn vermogen om het te combineren met verschillende esthetische stijlen. Van modern tot rustiek. Daarbij is het ook zeer onderhoudsarm.

Omdat ArtiCiré de uitdaging zoekt in het maken van muren met een exclusieve uitstraling, willen wij u vragen om ons uit te dagen. Samen komen we tot uw droommuur en maken we deze waar. Het gaat niet snel te ver. 

Beton ciré muur - achtergrond

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent ‘gewreven beton’, wat de essentie goed weergeeft. Het onderscheidende kenmerk van beton ciré ligt in het vervaardigingsproces. Dit proces omvat het aanbrengen van meerdere lagen met variërende korrelgroottes, wat zorgt voor een unieke textuur. Bovendien kan het schuurproces de uiterlijke kenmerken van het materiaal beïnvloeden, waardoor het eindresultaat een samenspel is van diverse technieken.

Er is een breed scala aan beton ciré varianten beschikbaar. Elk met eigen specifieke looks en kenmerken. Ons beton ciré onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en zijn vermogen om scheuren te overbruggen.

Dankzij de flexibiliteit kan de overgang van muur naar vloer naadloos worden uitgevoerd, zelfs bij het gebruik van verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van kitvoegen niet meer nodig is op hoekpunten. Dit geeft extra unieke waarde aan ons product.

Projecten

Toegepast bij onze vele tevreden klanten

Beton ciré muur - toiletruimte
Beton ciré muur - plant in woonkamer
Beton ciré muur - complete badkamer
Beton ciré muur - inloopdouche
Beton ciré muur - deur naar terras
Beton ciré muur - toiletruimte
Beton ciré muur - plant in woonkamer
Beton ciré muur - complete badkamer
Beton ciré muur - inloopdouche
Beton ciré muur - deur naar terras

Beton ciré toegepast op uw muur

Doordat er over bestaande ondergronden heen gewerkt kan worden, bespaart u onnodige breekwerkzaamheden en kosten.  Beton ciré kan in verschillende stijlen worden aangebracht van landelijk tot modern. 

Wij worden enorm enthousiast van exclusiviteit. Neem dan ook gerust contact op, wij denken graag mee in uw ideeën. Wij denken mee in wat haalbaar is en voeren dit secuur uit. ArtiCiré maakt graag mooie dingen van de beste kwaliteit. Natuurlijk bent u op zoek naar een partij die dingen goed uitvoert, wij komen graag met u in contact!

 

Onderhoud van beton ciré

Het beschermen en schoonmaken van beton ciré is erg belangrijk. Gebruik geen zeepachtige producten. Een goede PU-reiniger zal enkel goed reinigen. We hebben een speciaal schoonmaakmiddel wat afgestemd is op de lak die wordt gebruikt.  

Maak uw muur regelmatig schoon om aanhechten van stof en vuil te voorkomen. 

Beton ciré muur - gedroogde plant
Beton ciré muur - spiegel in toiletruimte
Beton ciré muur - trappen
Beton ciré muur - gedroogde plant
Beton ciré muur - spiegel in toiletruimte
Beton ciré muur - trappen
Beton ciré muur - achtergrond
Beton ciré muur - waarom

Kies ArtiCiré

Serieuze samenwerking

Wanneer u kiest voor ArtiCiré, kiest u voor een bedrijf dat u vanaf de eerste vraag tot de laatste handeling serieus neemt. Neem contact op en laat ons zo specifiek mogelijk weten wat uw ideeën zijn. Dan hebben we gelijk een duidelijk beeld van wat de vraag is, duidelijkheid maakt alles makkelijker.

De mogelijkheden zijn oneindig

Heeft u een speciale wens of een exclusief ontwerp? Dan laten wij ons graag uitdagen om dit voor u waar te maken. Juist omdat er zoveel mogelijk is, geven we graag gelijk duidelijkheid. Mocht uw wens iets zijn waar wij niet achter kunnen staan, gaan wij altijd met u in overleg.

Fijne samenwerkingspartners

Wij hebben een fijne samenwerking met een goed installatiebedrijf. Mochten er dus nog installaties gedaan dienen te worden, ontzorgen wij u hier ook in. Ook wanneer de voorzieningen in uw badkamer/kamer tijdelijk zijn, denken wij graag met u mee. Denk hierbij aan een tijdelijke douche of toilet.

Zo min mogelijk overlast

Wij begrijpen dat we werken in uw vertrouwde omgeving, er is niets zo vervelend dan veel overlast bij een verbouwing of renovatie. Wij doen er dan ook alles aan om de werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast.

Prijsindicatie

Beton ciré muur - prijs wand

Muur in uw woning

1 enkele muur

 • 20 m2
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief 9% btw
Vanaf
Prijs op aanvraag
Beton ciré muur - prijs grond

Complete vloer in woning

Vloer

 • 30 m2
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief 21% btw
Vanaf
Prijs op aanvraag
Beton ciré muur - prijs totale woonkamer

Complete kamer

Vloeren en muren

 • 5 m2 vloer en 25 m2 muur
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief stucwerk
Vanaf
Prijs op aanvraag
Beton ciré muur - over ons

Over ArtiCiré

Een artistieke muur- en vloerafwerking vraagt om accuraat vakmanschap. ArtiCiré kenmerkt zich door perfectie in detail, vanuit een aantal kernwaarden:

 • Klantgericht
 • Gestructureerd
 • Afspraken nakomen

Voor een hoogwaardig en verfijnd resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Plan je gratis adviesgesprek nu in

Al meer dan 20 jaar creëren we unieke badkamers, vloeren en muren met klasse en allure. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren door echte vakmannen.

10 jaar garantie

Op écht vakmanschap

Met 20+ jaar ervaring

Enkel de meest hoogwaardige materialen

Vakkundige afwerking

Voor een 5-sterren uitstraling

Veel kleuren mogelijk

Zelfs in combinatie met metalen