Beton ciré badkamer

Beton ciré met 10 jaar garantie op écht vakwerk

Beton ciré badkamer - intro

Waarom beton ciré in de badkamer?

Het grootste voordeel van beton ciré in de badkamer is dat het oppervlak geen voegen bevat. Dit maakt de oppervlakte glad, afgewerkt en gelakt wat ervoor zorgt dat het eenvoudig schoon te maken is. De schimmels krijgen geen kans omdat het schimmelwerend is. Uiteraard betekent dit niet dat u nu de badkamer niet bij hoeft te houden. Wanneer u dit regelmatig doet, dan zal het u verbazen hoe eenvoudig het schoon te houden is en hoe mooi uw badkamer blijft.

Beton ciré badkamer - wat is het

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent, een afwerking die “met de hand gewreven” aangebracht wordt. Het heeft een betonlook uitstraling. 

Beton ciré kan zowel op muren, vloeren en tegelwerk worden aangebracht mits het goed vast zit. 

Er zijn veel verschillende soorten beton ciré, met de meest uiteenlopende uitstralingen en eigenschappen. Ons beton ciré heeft een hoog scheuroverbruggend vermogen en blijft flexibel terwijl het toch hard is. Door deze flexibiliteit wordt de aansluiting van de muren naar de vloer naadloos aangebracht. Ook als er met meerdere kleuren wordt gewerkt. Dit betekent dus geen kitvoegen in de hoeken of draingoot meer! Een uniek product dus. 

We vinden het belangrijk dat beton ciré op een goede en strakke ondergrond gemaakt wordt, daarom voeren we altijd de benodigde werkzaamheden die beton ciré vereist, zelf uit. We nemen hiermee de gehele afwerking van de badkamer uit handen, en geven u een hele nieuwe 5 sterrenhotel beleving. 

 

Projecten

Toegepast bij onze vele tevreden klanten

Beton ciré badkamer - prijs
Beton ciré badkamer - zandkleur
Beton ciré badkamer - kosten
Beton ciré badkamer - inloopdouche
Beton ciré badkamer - kleuren
Beton ciré badkamer - prijs
Beton ciré badkamer - zandkleur
Beton ciré badkamer - kosten
Beton ciré badkamer - inloopdouche
Beton ciré badkamer - kleuren

Beton ciré toegepast in uw badkamer

Voor de vloer in de badkamer maken we, door een toevoeging, de beton ciré tweemaal zo hard. Hier ziet u niets van terug, ook als de muren en vloer één kleur worden.

Beton ciré is een mooie en warme naadloze muur- en vloerafwerking voor in uw badkamer en douche. Een wastafel meubel of bijvoorbeeld een handdoekenkast met wanden en schappen kunnen met beton ciré uitstekend afgewerkt worden. Het kan over bijna alle soorten ondergronden heen gemaakt worden.

 

Onderhoud van beton ciré

We hebben een speciaal schoonmaakmiddel wat afgestemd is op de lak die wordt gebruikt.  

Maak de badkamer regelmatig schoon om aanhechten van zeepresten en kalk te voorkomen. Wanneer u ‘hardwater’ heeft, is een waterontharder ook een goede oplossing. Ook hierin denken we graag met u mee. Wij hebben namelijk een goede samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf. 

Beton ciré badkamer - bad
Beton ciré badkamer - inloopdouche
Beton ciré badkamer - authentiek
Beton ciré badkamer - rustiek
Beton ciré badkamer - waarom

Kies ArtiCiré

Serieuze samenwerking

Wanneer u kiest voor ArtiCiré, kiest u voor een bedrijf dat u vanaf de eerste vraag tot de laatste handeling serieus neemt. Neem contact op en laat ons zo specifiek mogelijk weten wat uw ideeën zijn. Dan hebben we gelijk een duidelijk beeld van wat de vraag is, duidelijkheid maakt alles makkelijker.

De mogelijkheden zijn oneindig

Heeft u een speciale wens of een exclusief ontwerp dan laten wij ons graag uitdagen om dit voor u waar te maken. Juist omdat er zoveel mogelijk is, geven we graag gelijk duidelijkheid. Mocht uw wens iets zijn waar wij niet achter kunnen staan, gaan wij altijd met u in overleg.

Fijne samenwerkingspartners

Wij hebben een fijne samenwerking met een goed installatiebedrijf. Mochten er dus nog installaties gedaan dienen te worden, ontzorgen wij u hier ook in. Ook wanneer de voorzieningen in uw badkamer tijdelijk zijn, denken wij graag met u mee. Denk hierbij aan een tijdelijke douche of toilet.

Zo min mogelijk overlast

Wij begrijpen dat we werken in uw vertrouwde omgeving, er is niets zo vervelend dan veel overlast bij een verbouwing of renovatie. Wij doen er dan ook alles aan om de werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast.

Prijsindicatie

Muren in uw badkamer

Muren

 • 25 m2
 • Beton ciré van Cemher
 • Inclusief stucwerk
Vanaf
5000
Beton ciré badkamer - compleet

Complete badkamer

Vloeren en muren

 • 5 m2 vloer en 25 m2 muur
 • Waterdichte beton ciré van Cemher
 • Inclusief stucwerk
Vanaf
7500
Beton ciré badkamer - compleet en toilet

Complete badkamer + toiletruimte

Vloeren en muren

 • 6 m2 vloer en 35 m2 muur
 • Waterdichte beton ciré van Cemher
 • Inclusief stucwerk
Vanaf
10000
Beton ciré badkamer - over ons

Over ArtiCiré

Een artistieke muur- en vloerafwerking vraagt om accuraat vakmanschap. ArtiCiré kenmerkt zich door perfectie in detail, vanuit een aantal kernwaarden:

 • Klantgericht
 • Gestructureerd
 • Afspraken nakomen

Voor een hoogwaardig en verfijnd resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Plan je gratis adviesgesprek nu in

Al meer dan 20 jaar creëren we unieke badkamers, vloeren en muren met klasse en allure. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren door echte vakmannen.

10 jaar garantie

Op écht vakmanschap

Met 20+ jaar ervaring

Enkel de meest hoogwaardige materialen

Vakkundige afwerking

Voor een 5-sterren uitstraling

Veel kleuren mogelijk

Zelfs in combinatie met metalen